sibieni amenințați cu pistolul și bătuți în prealabil. agresorul reținut de polițiști!

pistolÎn data de 15 iunie, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată despre faptul că două persoane au fost agresate fizic şi ameninţate cu un pistol de către un localnic, incident care s-a petrecut în incinta proprietăţii victimelor.

În urma cercetărilor efectuate, s-a reuşit identificarea persoanei suspectate de agresarea şi ameninţarea victimelor, un medieşean în vârstă de 41 de ani.
In data de 21.06.2016 , poliţiştii medieşeni, cu sprijinul SAS  Sibiu, au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, ocazie cu care, în imobilul în care locuia suspectul, a fost identificat şi ridicat în vederea cercetărilor un pistol letal de calibru 7,65 mm şi cartuşele aferente.
Faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii  pe o perioadă de 24 de ore, iar in data de 22.06.2016 va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv lovire sau alte violențe. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu