lucrări pe dn1. se circulă greu între sibiu și alba

lucrari

Circulația pe DN1 între Sibiu și Alba este îngreunată din cauza unor lucrări la carosabil pe tronsonul cuprins intre km. 332+900m (zona Aciliu) – km. 339 (intrare in Apoldu de Sus). In aceste condiţii, traficul rutier se desfăşoara restricţionat alternativ, ceea ce poate duce la formarea de coloane de autovehicule pe ambele direcţii de deplasare.
Conducătorii auto care circula pe acest tronson trebuie să îşi planifice riguros călătoria, să manifeste prudenţă în conducere, să păstreze distanţa de siguranţă şi să respecte restricţiile de viteză impuse în zonă.

În acest timp, șoferii care circulă pe cele mai frumoase și pe cele mai circulate șosele din județul Sibiu trebuie să știe că:
DN7C (Transfăgărăşan) a fost redeschis pe sectorul cuprins între kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judeţul Argeş) şi 130+800 (cabana Bâlea-Cascadă, judeţul Sibiu). Pe acest tronson va fi interzisă circulaţia pe timpul nopţii, în intervalul orar 21:00 – 7:00. Până în data de 30 septembrie 2016, pe acest drum naţional este instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeţ.
Şoferii sibieni pot fi interesaţi şi de faptul că DN67C (Transalpina) a fost redeschis începând din data de 11 iunie 2016, între kilometrii 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) şi 59+800 (Obârşia Lotrului). Pe acest sector de drum, accesul autovehiculelor este interzis în intervalul orar 20:00-07:00, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h. Este instituită şi restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Traficul rutier de pe DN7(E81) , Valea Oltului, rămâne influenţat de lucrările care se desfăşoară între localităţile Câinenii Mici (judeţul Vâlcea) şi Lazaret (judeţul Sibiu), la kilometrul 237+051 de metri, unde se execută lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată (pasajul Râu Vadului). Circulaţia este deviată pe un drum lateral, pe care se află amenajată o trecere la nivel cu calea ferată simplă, prevăzută cu bariere.
De asemenea, pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic (Jud. Vâlcea), circulaţia rutieră pe DN7 se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 – 200+815 metri. În ambele puncte de lucru de pe Valea Oltului se formează frecvent coloane de autovehicule.

Ultima oră

Comentariul meu