video – foto iohannis s-a plimbat cu președintele germaniei prin centrul sibiului. ce au discutat cei doi!

iohannis in piata mareImagini frumoase în centrul istoric al Sibiului. Președintele României, Klaus Iohannis, s-a plimbat alături de președintele Germaniei, Joachim Gauck. Fostul primar al Sibiului, a fost ghid pentru oficialul german.

Preț de mai bine de o oră președintele României, Klaus Iohannis și cel al Germaniei, Joachim Gauck, s-au plimbat prin biserica Evanghelică din Piața Huet a Sibiului. Apoi cei doi însoțiți de soții, au mers pe jos spre sediul FDGR-ului. Iohannis și Gauck au mers pe podul Minciunilor, apoi prin Piața Mică, pe sub Turnul Sfatului și în Piața Mare. Iohannis i-a prezentat șefului statului german, istoria celor două piețe reprezentative ale Sibiului. iohannis la balconAceștia au zăbovit preț de câteva minute și în Piața Mare. Turiștii și sibienii aflați în zonă în acele momente au făcut fotografii celor doi. În final după vizita la FDGR, Iohannis și Gauck au ieșit pe balconul sediului Forumului și au admirat priveliștea, făcând totodată și câteva fotografii.iohannis la brukenthal
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cine este bărbatul care a sărit la Iohannis în Piața Mare a Sibiului. Are antecedente mai vechi!
Vizita lui Iohannis la Sibiu nu a fost lipsită de incidente. Un bărbat a țâșnit din mulțime către președinte, dar a fost oprit la timp de către SPP-iști. VEZI AICI VIDEO!
Vizita președintelui Germaniei la Sibiu, s-a încheiat cu o plimbare la un lăcaș de cult din Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu