video – meciul dinaintea meciului. atmosferă superbă la lyon înainte de românia cu albania la ero 2016! transmitem în direct!

uefa lyonFanii români și albanezi au început meciul lor înaintea celui oficial de duminică seară de la Lyon. Un meci frumos și sub stindardul fair-play-ului. Fanii englezi au oferit un exemplu de cum trebuie suținută echipa națională la un turneu final. Ora de Sibiu transmite live-video de la Lyon, imagini dinaintea și din timpul meciului cu Albania.

România și Albania se întâlnesc duminică seară de la ora 22.00 într-un meci de care pe care, la Lyon. Ora de Sibiu transmite imagini în direct de la Lyon cu fanii români prezenți aici.
VEZI AICI TRANSMISIILE LIVE ORA DE SIBIU DE LA LYON – EURO 2016!
Ambele echipe au nevoie de victorie pentru calificarea mai departe. Chiar dacă albanezii au șanse mici să se califice, pentru că au nevoie de un succes la cel puțin 3-4 goluri diferență, trebuie spus că aceștia sunt foarte optimiști.

Cei prezenți la Lyon spun că Albania va învinge cu 3-0 pe România. Seara de sâmbătă a fost una a prieteniei între români și albanezi la Lyon. Fanii ambelor echipe s-au fotografiat împreună și chiar au stat la un pahar de bere pe terasele pub-urilor din centrul istoric al orașului aflat foarte aproape de granița cu Elveția.
În FAN ZONE-ul din centrul Lyonului au venit și foarte mulți suporteri englezi.

Chiar dacă Anglia joacă aici doar miercuri cu Ungaria, britanicii au venit în număr mare încă de sâmbătă și au făcut spectacol pe străzile Lyon-ului.

Îmbucurător este faptul că spre deosebire de alte orașe unde au loc meciuri la EURO 2016 în Franța, la Lyon nu s-au semnalat incidente între fanii prezenți în oraș.
VEZI ȘI: LIVE VIDEO – Meciul de a fi sau a nu fi la EURO 2016. România joacă cu Albania la Lyon. TRANSMITEM IMAGINI ÎN DIRECT!
Ne vedem live-video pe pagina de Facebook Ora de Sibiu. HAI ROMÂNIA!

Ultima oră

Comentariul meu