video – csu sibiu a început în forță campania de transferuri. super jucător în echipa lui fleșeriu!

fani csuConducătorul clubului CSU Sibiu, Horațiu Floca, a prezentat sâmbătă la prânz noul jucător al echipei sale. Fanii baschetului sibian au putut să îl vadă în direct pe Bogdan Popescu, acesta fiind primul jucător transferat pentru noul sezon.

Mutare surpriză făcută de CSU Sibiu. Echipa universitară aflată acum în căutarea unui nou sponsor principal, după ce Atlassib a renunțat la acest statut, a reușit să facă primul transfer pentru viitorul sezon. La Sibiu vine unul din cei mai buni jucători români ai ultimilor ani. Horațiu Floca l-a prezentat live pe Bogdan Popescu. Fostul jucător al Craiovei spune că și lui i s-a îndeplinit un vis odată cu sosirea în echipa pregătită de Dan Fleșeriu. ”Mă bucur foarte tare că am venit aici. În sfârșit după ani de zile în care am tot spus că îmi doresc să vin la Sibiu, acest lucru s-a realizat. Știu că vin la o echipă cu foarte mare tradiție în baschetul românesc și totodată una dintre echipele foarte puternice. De când eram junior știu că Sibiul este o echipă ce luptă pentru medalii și campionat. Una peste alta mă bucur că vin aici. Pentru mine a fost o alegere destul de grea, dar până la urmă cu ajutorul lui Horațiu, am semnat. Sunt fericit și că fac parte din această echipă cu acești fani minunați”, a spus Popescu, într-o declarație făcută în direct pe FB-ul echipei sibiene.
Horațiu Floca a anunțat că acest transfer este ”doar începutul campaniei”, urmând ca săptămâna viitoare CSU să anunțe și alte sosiri în viitorul lot pe care tehnicianul Dan Fleșeriu o să îl aibă la dispoziție.

VIDEO: CSU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu