atenție șoferi! polițiștii ies în trafic!
FOTO arhivă

control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de politia rutiera alaturi de registrul auto roman (rar), in bucuresti

Polițiștii rutier desfășoară în perioada 17 – 26 iunie ample acțiuni în vederea prevenirii încălcării normelor rutiere și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Viteză, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonilor, indisciplina în trafic a bicicliștilor și neacordarea de prioritate pietonilor sunt principalele cauze în producerea accidentelor rutiere grave la nivelul județului Sibiu.

În perioada 17 – 26 iunie, la nivelul județului Sibiu, polițiștii rutieri vor desfășura ample acțiuni în scopul depistării, identificării și tragerii la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, acțiunile fiind axate în special pe depăşirea limitei legale de viteză precum și pentru combaterea nerespectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice a bicicliștilor.
La acțiuni vor participa, în sistem integrat, efective mărite de poliție rutieră și ordine publică cu atribuții pe linie rutieră și vor fi folosite toate dispozitivele de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea IPJ Sibiu. Totodată, se urmărește și asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier, având în vedere perioada Sărbătorilor de Rusalii.

Ultima oră

Comentariul meu