agentul răduinea e ”haiduc” doar în trafic nu și cînd e vorba de dosarele sale penale

raduinea 2

Marian Răduinea, agentul șef de la poliția rutieră, care speră la un nou titlu de ”Godină” nu își face prea bine calculele. Deși vrea să epateze și să iasă în față, reușește, dar nu în cel mai bun mod posibil.

Atunci când dorește să își facă cunoscută încă una din ”isprăvile” sale, oferă informații oricui, fără să fie deranjat că este sunat pe telefonul personal. Când însă lucrurile nu sunt în favoarea lui, reacțiile sunt așa cum le-a descris un șofer oprit de Răduinea în trafic.

Polițistul ”filmează tot” confundă declarațiile de presă cu declarațiile date în fața procurorilor
Mai exact, după ce Ora de Sibiu a scris că polițistul Răduinea are zeci de sesizări pe numele lui și mai multe dosare penale, agentul a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere.
Supărat probabil că aceste lucruri au fost făcute publice, discuția telefonică a fost una foarte scurtă.
Cine sunteți dumneavoastră? Și de unde să știu eu că sunteți cine spuneți? Și de unde aveți numărul meu de telefon? Cum l-ați făcut rost? Și ce declarații vreți să vă dau eu? Ce autoritate sunteți ca să vă dau declarații? ” a urlat Răduinea și a închis.

Agentul șef Marian Răduinea a mai vorbit însă cu reporterul Ora de Sibiu, în scandalul cu fostul arbitru Laszlo Sajtos. când a dat chiar declarații, fără să se întrebe ce autoritate i le cere sau de unde i s-a aflat numărul de telefon. De data aceasta nu a dorit însă să comenteze dosarele penale și sesizările făcute pe numele lui de zeci de șoferi opriți în trafic.

Ultima oră

Comentariul meu