video intrigant – om al străzii bruscat și umilit de cei de la salubrizare din sibiu. l-au aruncat în mașina cu gunoi!

cersetor fotoIncidentul s-a petrecut joi în jurul orei 12.05 pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Un bărbat care pare a fi om al străzii a fost agresat, jignit și umilit în public de angajați ai firmei de salubrizare Getesib.

Un bărbat care își trăiește viața sub cerul liber în Sibiu, a fost umilit în public de cătrev angajații firmei Getesib. Scenele pe care le puteți viziona mai jos au fost surprinse de un cititor care le-a trimis către redacția Ora de Sibiu, însoțite de următorul mesaj: ” Acest om a fost agresat de catre cei de la salubritate pentru ca ar fi facut mizerie, dar de fapt el statea la umbra. Acesti indivizi i-au luat plasele cu acte si le-au aruncat in masina dupa care trageau de el insistent ca sa nu le poata recupera. Mai mult l-au impins in masina de gunoi”.
Iar imaginile video confirmă exact spusele cititorului nostru. Chiar dacă respectivul cetățean ar fi făcut mizerie, asta nu dă dreptul nimănui să se comporte față de el așa cum au făcut cei de la salubrizare.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu