FOTO – Ambuteiaje și cozi pe autostrada A1 între Săliște și Sibiu. De ce stau mașinile blocate în trafic!

coada autostrada 2De câteva zile să circuli pe autostradă între Săliște și Sibiu, a devenit un adevărat exercițiu de testare a nervilor și răbdării șoferilor. Asta pentru că la kilometrul 264 se execută lucrări de reparații a carosabilului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu- Săliște, se execută lucrări de reparații (turnare covor asfaltic) în zona kilometrului 264, iar prima bandă și banda de urgență sunt închise.
Autovehiculele sunt redirecționate pe banda a doua.coada autostrada
”Conducătorilor auto le recomandăm să ruleze cu viteză redusă, să respecte semnalizarea temporară instituită, pe segmentul amintit, și să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație”, spun cei de la Centrul InfoTRAFIC al IGPR. În aceste condiții cozile de mașini în zona cu probleme au devenit ceva obișnuit în ultimele zile, iar singurii care au de suferit sunt șoferii care folosesc A1 pe acest tronson și se trezesc în mijlocul blocajelor și nu pot să facă altceva decât să aștepte chiar și zeci de minute ca să treacă de zona respectivă. FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu