agresorul de la aeroportul din sibiu, trimis în judecată după ce și-a înjunghiat fosta soție. ce capete de acuzare i se aduc!

agresor injunghiere aeroport sibiu youtubeBărbatul care în 4 mai a îngrozit tot Sibiul prin fapta sa, după ce și-a înjunghiat fosta soție în fața Aeroportului Internațional din Sibiu, pentru că aceasta a refuzat să se împace cu el, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

Romeo Traian Coșară,  în vârstă de 46 de ani, riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa din data de 4 mai. Atunci lucrători de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data mai sus menţionată, în jurul orelor 13.00, respectivul şi-a aşteptat la Aeroportul Internaţional Sibiu fosta soţie – Camelia Coșară –  care s-a întors din Germania unde a lucrat ca asistent medical în baza unui contract legal. Cei doi au avut discuţii contradictorii motivate de faptul că Romeo Traian Coșară dorea continuarea relaţiei cu fosta soţie fiind însă respins, după care, în parcarea aeroportului, a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona toracelui.

DEZVĂLUIRI ULUITOARE ale fiicei agresorului de la Aeroportul Sibiu: Mi-a spus că O OMOARĂ PE MAMA!

Incidentul a avut loc în prezența fiicei celor doi și a prietenului acesteia. Numai prezența de spirit a fiicei a făcut ca femeia să nu moară pe loc după ce fusese înjunghiată, fata fiind studentă la Medicină.

VEZI AICI VIDEO CU REACȚIA AGRESORULUI DUPĂ CE A FOST REȚINUT DE POLIȚIE

Zeci de zile de spitalizare pentru fosta soție
Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu unde s-au efectuat cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală prev. de art. 194, alin. 1, lit. e Cod pen.
Urmare a concluziilor reţinute în fişa de constatări preliminare, ˝persoana vătămată a suferit leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri repetate cu un corp tăietor-înţepător,ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, şi în urma cărora viaţa acesteia a fost pusă în primejdie˝, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în tentativa la infracţiunea de omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 Cod pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. a Cod pen. şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a pus în mişcare acţiunea penală împotriva inculpatului la data de 05.05.2016.

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat în Aeroportul Sibiu. Fapta care a îngrozit!
Urmare a propunerii formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu la data de 05.05.2016, Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului C.R.T. pe o perioadă de 30 zile, până la data de 03.06.2016, arestarea fiind prelungită ulterior pentru o perioadă de încă 30 de zile.

Trimis în judecată pentru omor deosebit de grav
La data de 14.06.2016 s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului C.R.T. pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat prev. de art. 32 rap. la art. 188 al. 1,2 Cod penal  comb. cu art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – ÎNJUNGHIEREA din AEROPORT: Ce spun martorii cumplitului eveniment de la Sibiu
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu.

VEZI ȘI: Ce a spus agresorul când a fost luat de poliţişti
”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu