probleme pentru polițistul „filmează tot”. ipj sibiu îl anchetează oficial pe agentul marian răduinea!

raduinea pozaAgentul de politie Marian Raduinea devenit popular dupa ce a filmat mai multe conflicte in trafic si apoi acestea au ajuns in presa, intra oficial in vizorul celor de la IPJ Sibiu.

Cazul prezentat zilele trecute de Ora de Sibiu, a ajuns oficial in atentia celor de la Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu. Site-ul nostru a facut public cazul unui sibian care a avut un conflict direct cu Marian Raduinea. Acesta și-ar fi folosit calitatea de polițist pentru a interveni în favoarea unui prieten într-o problemă personală pe care respectivul o avea cu sibianul Lucian Lenghen.

CITEȘTE ȘI: Agentul ”filmează tot” reclamat la POLIȚIE. Două plângeri depuse la IPJ Sibiu!

Raduinea a fost inregistrat in timpul unei convorbiri telefonice in care il ameninta cu represalii pe celalalt barbat. ”Marian Răduinea m-a sunat după ce am avut o problemă personală cu un cunoscut de-al dânsului. A sunat, m-a înjurat și m-a amenințat că ne vom întâlni în trafic și voi vedea eu ce pățesc”  spune Lucian Lenghen.
ASCULTA AICI INREGISTRAREA IN CARE RADUINEA INJURA SI AMENINTA!
IPJ Sibiu s-a autosesizat miercuri in urma articolului publicat pe oradesibiu.ro. “In urma informatiilor difuzate de Ora de Sibiu, IPJ Sibiu s-a autosesizat, in prezent fiind efectuate verificari cu privire la existenta sau inexistenta unor abateri disciplinare”, spune Luciana Lazar, purtator de cuvant la IPJ Sibiu.

VEZI ȘI: VIDEO – RĂZBOI ÎN POLIȚIE la Sibiu. Polițiști trași pe dreapta și amendați de polițiști: ”ȘEFU M-A PUS!”

Ultima oră

Comentariul meu