foto - celebrul tim robbins a venit la sibiu. și-a făcut un selfie în față la thalia și a postat un mesaj emoționant pe twitter!

tim robinsUnul din cei mai cunoscuți actori americani, Tim Robbins, a ajuns la Sibiu pentru a participa la Festivalul Internațional de Teatru din oraș. Americanul și-a făcut un ”selfie” în fața sălii Thalia și l-a postat pe Twitter.

Celebrul actor american Tim Robbins a ajuns la Sibiu. Acesta va regiza aici spectacolul ”Visul unei nopţi de vară”, programate joi și vineri la FITS 2016. Tim Robbins s-a arătat impresionat de frumusețea Sibiului și a postat chiar și o fotografie pe contul său de Twitter, în care acesta apare în fața sălii Thalia. ”În Sibiu, România, la cel mai vechi teatru din Europa de Est, pentru a juca «Visul unei nopţi de vară», cu Actors Gang”, a scris Tim Robbins, în mesajul postat pe contul său de Twitter. Americanul a descris presei câteva lucruri din piesa de teatru pe care o pune în scenă la FITS 2016. ”Conține foarte multe straturi de adevăr, neadevăr, vis, realitate, magie și înșelătorie. O dispută conjugală tulbură universul, iar situația confuză rezultată este periculoasă și plină de comportamente scandaloase și extrem de amuzante”, a spus Tim Robbins, conform libertatea.ro.

Ultima oră

Comentariul meu