fotbalul sibian la un pas de revenirea în liga 3. fc hermannstadt luptă pentru promovare! hai la stadion!

fc hermannstadtCel mai important meci găzduit în acest an pe Stadionul Municipal din Sibiu se va disputa sâmbătă, 18 iunie 2016, ora 18:00, între echipa noastră – a sibienilor, FC Hermannstadt și campioana județului Gorj – Gilortul Târgu Cărbunești.

Rezultatele obținute în cadrul Campionatul Județean de Fotbal, respectiv 22 de victorii din tot atâtea partide jucate, 99 de goluri marcate și doar 12 primite spun totul despre seriozitatea si profesionalismul echipei noastre și demonstrează că băieții noștri sunt în mare formă și merită sprijinul vostru al tuturor celor care doriți ca fotbalul să se întoarcă în Sibiu.
Barajul se va disputa în sistem tur – retur, învingătoarea urmând a promova în eșalonul superior. Jocurile se desfăşoară pe data de 18 iunie 2016 (manşa tur) și 25 iunie 2016 (manşa retur).
Pornim încrezători în potențialul echipei și sperăm ca după data de 25 iunie, Sibiul să fie prezent din nou în Liga a III-a. FC Hermannstadt așteaptă toți iubitorii de fotbal la meci. Intrarea este gratuită! foto: Aeroportul International Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu