topul mârlanilor – un funcționar public din sibiu și-a tras loc de parcare, de la sine putere. blochează toate mașinile care îl ocupă!

masina parcataÎn România anului 2016, unii cred că dacă sunt angajați la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu sau antrenori de judo, au dreptul să își atribuie de la sine putere, un loc de parcare în oraș.

Un sibian a încărcat câteva fotografii pe topumarlanilor.ro și a relatat o întâmplare care este revoltătoare. Uangajat al Casei de cultura a Municipiului Sibiu îi blocheaza pe cei care „indraznesc sa ii ocupe locul” de parcare. Acesta nu este proprietarul locului de parcare, doar pretinde ca este locul lui de parcare inca din ’83. ”I-a spus sotiei mele sa mute masina pentru ca acela e locul lui. (..) Cand a aflat ca e masina noastra a venit la usa si ne-a spus sa o mutam de acolo ca locul e al lui din 1983”, ne-a relatat sibianul care a încărcat fotografiile pe topulmarlanilor.ro.
VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU MAȘINA CARE BLOCHEAZĂ PE TOȚI CEI CARE OCUPĂ LOCUL DE PARCARE!

Ai surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul http://topulmarlanilor.ro/publica/

Ultima oră

Comentariul meu