primul week-end de fits. plus alte evenimente. ce e de făcut în sibiu

fits

Începe Festivalul Internaţional de Teatru. Acest final de săptămână va fi unul plin de evenimente culturale, concerte, spectacole. Dar nici altfel de modalităţi de petrecere a timpului liber nu au fost neglijate.

13327500_1134585606612448_2561857159774211301_n

Aşa că dacă nu sunteţi interesaţi de meciul România-Franţa şi vreţi să petreceţi, unde altundeva e cel mai potrivit, decât în Ursus Cotton Pub? Aici M.I.L.F Party asigură distracţia de vineri seara. Şi evident va continua şi sâmbătă, pentru că Emil Lassaria vine să încingă atmosfera. Şi ca să fii sigur că ai loc la o masă, sună repede la 0752268866 şi fă o rezervare.

Dacă vrei să mergi la Imperium împuşti doi iepuri deodată. Vei vedea şi meciul dintre România şi Franţa, iar imediat după ce acesta se va termina, indiferent de rezultat, începe un concert live- Matli Show. Şi pentru aşa o seară specială organizatorii s-au gândit la oferte pentru băuturi. Nu rata distracţia şi fă-ţi o rezervare la 0369454690. Şi dacă tot suni, reţine o masă şi pentru duminică, când Sergiu Bolotă va asigura seara acustică.

Acest week-end este marcat de Festivalul Internaţional de Teatru. Vineri este prima zi, iar evenimentele încep de dimineaţă. Vezi aici tot ce se va întâmpla în prima zi de Festival, iar aici programul complet pentru toate cele 10 zile de teatru.

Sibiu Fringe Festival începe şi el tot vineri, iar o parte dintre spectacole va fi dedicată copiilor. Detalii aici.

Printre atâtea piese de teatru e loc şi pentru o carte bună. În Piaţa Mică are loc Sibiu Book Festival, aşa că ai de unde alegece va de citi. Detalii aici.

Concursul de Creație ”Dezvățăm violența” din cadrul Festivalului Egalităţii de Gen este cu siguranţă un eveniment ce nu trebuie ratat. Informaţii despre el, aici.

Orice tip de sport se va putea practica sâmbătă, în cadrul Sibiu Challenge. Va începe sâmbătă la ora 9, în Parcul Sub Arini. Detalii aici.

Atelierul de Meşterilit îi aşteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong. Vor fi două sesiuni, de la ora 10 şi 12. Detalii aici.

Duminică vor fi comemoraţi copiii care au plecat prematur dintre noi. Părinţii de îngeri se vor aduna şi îşi vor aminti de micuţii lor. Ce se va întâmpla exact, vezi aici.

Şi dacă printre atâtea evenimente îţi faci timp pentru un film bun, Cinema Arta are pregătite cele mai noi proiecţii. Programul aici.

Ultima oră

Comentariul meu