parcul sub arini se transformă sâmbătă într-o adevărată arenă sportivă. poftiți la sibiu challenge!

Peste 20 de zone de activităţi sportive şi recreative pentru toate vârstele vor fi amenajate sâmbătă, 11 iunie, pe zona de asfalt şi de iarbă din faţa Stadionului Municipal, cu un sigur scop: promovarea sportului de masă în rândul comunităţii locale şi încurajarea practicării mişcării pentru un stil de viaţă sănătos.

image

Iată doar câteva dintre sporturile care se pot practica gratuit în intervalul orar 10.00 – 20.00: fotbal, baschet, escaladă, tiroliană, volei, tenis de masă, fitness, handbal, arte marțiale pentru adulţi şi copii, dansuri, badminton, rugby, atletism, activităţi pentru copii, traseu de biciclete pentru copii, skandenberg, activităţi pentru părinţi şi copii, jocuri distractive cu Arka Park şi Cercetaşii României.
Sloganul evenimentului : Protejaţi Pădurile României. Având în vedere conceptul Sibiu Challenge de a promova mişcarea şi sporturile în aer liber, anul acesta ne-am gândit să adăugăm un plus evenimentului, prin transmiterea unui mesaj ecologist, prin care încurajăm sibienii să se gândească măcar pentru o clipă la necesitatea unei atitudine responsabile cu privire la protejarea şi respectarea mediul natural, atât de vital pentru sănătatea noastră şi a copiilor noştri. De aceea, sloganul ediţie 2016 este “Protejaţi Pădurile României” şi sperăm ca sibienii să adopte cauza noastră şi să o aplice în viaţa de zi cu zi., a declarat Laura Popa, PR-ul evenimentului.
Mai mult decât o zi în care facem mişcare, Sibiu Challenge este şi o ocazie unică de a reuni în Parcul Sub Arini o serie de cluburi şi asociaţii sportive sibiene, care au astfel posibilitatea de a-şi prezenta activitatea sau cauza pentru care activează şi, totodată, de a-şi atrage noi membri din rândul participanţilor la eveniment. Asociaţii non-profit precum Animal Life, Tură în natură sau Cercetaşii României vor fi prezente la eveniment cu activităţi specifice. Sibiu Challenge este pentru toată lumea, inclusiv pentru prietenii noştri patrupezi. La Sibiu Challenge, vă invităm la mişcare….în stil propriu, adică însotiţi de prietenul cel mai bun, patruped. Anul acesta, pe lângă căţeii pe care îi vom oferi spre adopţie, dorim să vă trezim curiozitatea pentru un sport distractiv, antrenant, pe care îl puteţi practica împreună cu căţelul: agility. Vă asteptam aşadar pe 11 iunie în Parcul Sub Arini la pavilionul Animal Life să începem distracţia!, a declarat Andreea Roseti, vicepreşedintele Animal Life Sibiu.
Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Parteneri de eveniment: Andu, Aria Sport, Marquardt, Hervis Sports , Tramp Travel, Generali Asigurări şi UCM.

Ultima oră

Comentariul meu