ești prin centru? hai la fits! poți juca în ”ăsta nu-i părul meu” care începe la 17 în piața mică

asta-nu-e-parul-meu-1Compania  spaniolă Osadia revine la Sibiu după nouă ani cu spectacolul  de stradă ”Ăsta nu-i părul meu”, în care un membru al publicului devine personajul principal, fiind transformat pe scenă, iar coafatul devine un element din spectacol, fermecând publicul captivat.

Calitatea sculpturală a coafatului este transpusă în teatru, pe scaunele de bărbier ale companiei Osadia, înființată în Barcelona, în 1996, conceptul fiind realizat de actorul, stilistul și avangardistul make-up artist, Alex Rendon. Cei de la Osadia  creează expoziții provocatoare și originale de machiaj sofisticat și coafat artistic, pe ritmuri de mixuri muzicale fantastice. Publicul este întotdeauna surprins de transformările personajelor care coboară de pe scaun şi devin centrul atenției, sunt fotografiate oriunde se duc, făcând furori pe rețelele de socializare.

VEZI Programul primei zile a Festivalului de Teatru de la Sibiu

De când a fost jucat prima dată în Barcelona, în 1996, acest spectacol inovator a fost prezentat în toată Europa, în Australia, Statele Unite, America de Sud, Africa, China, Arabia Saudită și Asia de Sud-Est, în festivaluri de artă internaționale, festivaluri de muzică, evenimente speciale, promoții și petreceri private, iar acum este din nou la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. sursa: sibfest.ro

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu