șura mică și rusciori vor avea de luni propriul serviciu public comunitar local de evidență a persoanelor
Foto Arhivă

buletinComuna Șura Mică va avea de luni propriul  Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, înființat prin Hotârârea nr. 64/2015 a Consiliului local.

De noul birou de evidență persoanelor care se inaugurează luni, 13 iunie, vor beneficia circa 2.600 de locuitori ai satelor Șura Mică  și Rusciori.

Prin înființarea acestui serviciu local se eficientizează serviciile furnizate cetățenilor de către autoritățile locale în sensul că, depunerea documentelor necesare în vederea eliberării actelor de identitate se realizează chiar în localitatea de domiciliu, într-o clădire amenajată la sediul Primăriei comunei Șura Mică, situată pe str. Șoseaua Sibiului nr. 174, spațiu dotat cu toate echipamentele necesare desfășurării activității în condiții optime.

Acesta este cel de-al 17-lea serviciu de specialitate înființat în județul Sibiu a cărui activitate va fi coordonată și controlată metodologic pe linie de evidență a persoanelor, conform prevederilor legale, de către Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu