promotorul purificării cu urină ar putea fi extrădat în românia

bivolaru
Gregorian Bivolaru ar putea fi extrădat din Franţa. Liderul MISA a fost judecat la Sibiu
Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost judecat la Tribunalul Sibiu. După ani de procese a fost achitat, iar Instanţa Supremă a decis casarea şi apoi rejudecarea cazului. În tot acest timp Bivolaru a trait în străinătate, iar acum magistraţii francezi au hotărât extrădarea lui. Mărturiiile victimelor sale sunt dintre cele mai şocante.
„M-a chemat in Ferentari, la o casa, unde se aflau baieti si fete. A venit si el a doua zi dimineata, dupa care le-a mutat doar pe fete in strada Teleaga 25. Acolo am stat aproximativ doua saptamani. Stiu ca intre celelalte aproximativ noua fete cu care eram era si una de clasa a XI-a. El venea de regula dimineata pe la ora 4.00 pentru a lua masa. (…) Spre exemplu, daca nu-i placea ceva la una dintre fete sau sucul nu era prea dulce, fata era tunsa la chelie, procedura denumita tapas, ceea ce insemna arderea karmei negative. (…) Vorba lui Bivolaru fata de mine era: «Integreaza-te odata!». Adica sa ma adaptez regulilor lui, adica sa le ascult. Si in cazul meu a pus sa fiu tunsa, dar eu am refuzat. (…) La 20 de ani am fost aleasa personal de guru Bivolaru si dusa la o masina, impreuna cu alte fete, iar ulterior duse toate la parterul unui bloc. Intr-una din camere erau biblioteci, dar fara carti, ci doar cu casete video. Ne-a intrebat ce vrem sa vedem, iar una a spus Kama Sutra. Ulterior a luat-o pe una dintre ele si a dus-o in cealalta camera, in vreme ce noi am adormit. Dimineata, pe la 9.00, cand m-am trezit, in casa mai eram eu si Bivolaru. Bivolaru a venit in camera mea intr-un halat, m-a luat de mana si m-a dus in cealalta camera, unde se afla un pat foarte mare. Acolo el si-a dat halatul jos si mi-a spus sa ma dezbrac de haine. Eu m-am dezbracat, iar el m-a atins, dar nu m-a agresat sau bruscat, iar cu toate acestea eu nu am putut sa fac nimic, m-am inchistat, am avut un blocaj. Atunci, Gregorian Bivolaru s-a enervat foarte tare de blocajul meu, a inceput sa urle si sa ma acuze ca «am atata intuneric in mine incat nu las lumina sa intre», strigand spre mine: «Vaco, vaco»”, este doar o parte din mărturiaîn faţa instanţei a unei foste member MISA.
Acum MAI aşteaptă decizia finalăîn cazul bivolaru,pentru că decizia de extrădare poate fi atacată.
„Așteptăm să treacă cele cinci zile în care el poate face recurs, ar fi ultima pronunțare, la un for superior, acolo se va decide dacă se face sau nu se face extrădarea în România. Dacă se va decide să fie extrădat, prin cei de la Urmăriri, prin Interpol, va fi adus într-o formă sau alta în țară și va fi încarcerat, va fi pus în executare mandatul”, au declarat miercuri, pentru AGERPRES, surse din Ministerul Afacerilor Interne.
Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost prins pe 26 februarie în Franța, pentru prinderea acestuia Poliția Română colaborând cu autoritățile franceze.
Bivolaru a fost condamnat definitiv, în iunie 2013, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șase ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori.
El fusese achitat în aprilie 2012 de Tribunalul Sibiu, însă instanța supremă a casat sentința și a dispus rejudecarea dosarului.
După condamnare, mandatul european de arestare pe numele lui Bivolaru a fost implementat în Sistemul Informatic Schengen, ca urmare a emiterii acestuia de către Tribunalul București în urma sentinței definitive date de ÎCCJ.
Pe numele lui a fost emis și un mandat de urmărire internațională, specific țărilor care nu sunt conectate la SIS.
Gregorian Bivolaru a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată, perversiune sexuală în formă continuată, corupție sexuală, trafic de minori, act sexual cu un minor în formă continuată, act sexual cu un minor și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.
Bivolaru a reușit să părăsească ilegal teritoriul României fiind reținut, pe 4 aprilie 2005, de poliția suedeză în orașul Malmo. Ulterior, autoritățile suedeze i-au acordat azil politic.

Sursa www.agerpres.ro, www.protv.ro

Ultima oră

Comentariul meu