azi a plecat primul tren al tinerilor din vara asta de la sibiu spre mare - cum circulă
foto: arhivă

gara sibiuTrenurile soarelui au început să circule de astăzi. Cel de la Sibiu ajunge până la Mangalia și e foarte ieftin pentru studenți, elevi și pensionari.

„Ca și anul trecut, am continuat cu trenurile adresate tinerilor, respectiv perechea 1921/1922 între Sibiu și Mangalia. Trenul de la Sibiu pleacă în jurul orei 18,40, ajunge la Constanța în jur de ora 6,47, după care la 8,17 minute este la Mangalia. Este cu preț de Regio pentru elevi și studenți. Este un tren care, anul trecut, a avut un grad de utilizare peste 100% și sperăm ca și în acest an să ne adresăm la peste un milion de călători”, a delcarat Iosif Szentes, directorul general al CFR Călători,la lansarea programului din acest an.

Pentru o călătorie elev/student sau pensionar la Trenul Tineretului, Sibiu— Constanța (tarifat ca tren Regio), biletul costă 39.4  lei. Același bilet, cu tarif normal dus-intors costă 141.85  lei la clasa a doua. 
„Anterior acestei perioade de lansare s-a făcut o campanie foarte intensă și, zic eu, benefică, pentru a realiza toate condițiile de confort de care au nevoie călătorii. Este vorba despre climă — au fost toate instalațiile verificate, încărcate — despre, iluminat, inclusiv sonorizarea a fost verificată și începe să funcționeze și pe aceste secții. Toaletele au trecut printr-un proces de salubrizare radicală. De fapt, toate vagoanele care sunt cu durată de parcurs de două ore din București cu viteză sporită au vagoane uniformizate, arată splendid, după părerea mea, și unele trenuri au deja wi-fi gratuit”, a adăugat directorul genera al CFR Călători, într-o declarație pentru Agerpress.

 

 

 

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu