weekend-ul distracției la ursus cotton pub. vine unul din cei mai iubiți dj din românia!

lasaria articolDupă ce vă ”încălziți” la meciurile de fotbal ce pot fi vizionate pe terasa de la Ursus Cotton Pub, vineri și sâmbătă aveți încă un motiv în plus să continuați distracția jos în pub, la două petreceri ce se anunță de departe incendiare.

Dacă încă nu știți unde să vedeți meciurile de la EURO 2016, în Sibiu, ei bine vă recomandăm să vă faceți o rezervare pe terasă la Ursus Cotton Pub. Cei de aici s-au pregătit așa cum trebuie și vă așteaptă cu bere rece, cocktailuri, limonade, mâncare bună și tot ce trebuie pe terasă. Acolo au fost montate și două televizoare cu diagonală mare, așa că puteți merge liniștiți acolo să vedeți toate partidele de la EURO 2016.coktail
După ce vă bucurați sau nu de victoriile echipelor favorite, în weekend aveți cel puțin un motiv în plus să coborâți și în pub la petrecerile de aici. Vineri este M.I.L.F party, adică petrecerea cea mai de succes din oraș, iar sâmbătă seară este una și mai tare.
La platane vine unul din cei mai iubiți și cunoscuți DJ ai României. Vorbil de inegalabilul Emil Lassaria. ”Lăzărică” așa cum îi spun fanii, promite un show demențial, mai ales că a trecut ceva vreme de când nu a mai venit să pună muzică la petreceri în Sibiu. Din playlist-ul acestuia nu o să lipsească deja și cunoscutele sale piese.terasa cotton sibiu
Așadar dacă vreți să aveți garantat un loc în Ursus Cotton Pub, cel mai bine este să vă faceți rezervare din timp la telefon 0752268866.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu