carabulea are probleme cu carpatica asig. a rămas fără cumpărător!

 

carpatica_asigurari

Deocamdată, Carpatica Asig rămâne fără cumpărător. International Insurance Consortium / IIC Group BV, cel care dorea achiziţionarea acţiunilor Carpatica Asig şi-a retras oferta şi a întrerupt procesul de achiziţie a acţiunilor societăţii.

„Acest fapt implică retragerea dosarului de achiziție depus la ASF în vederea aprobării achiziției a 100% din acțiunile companiei”, se anunţă în-trun comunicat trimis de IIC.
IIC susține că s-a retras din procesul de achiziție pentru că i-a fost refuzat accesul la informații.
„Datorită statutului special al Carptica Asig, care este sub adiministrarea specială a Fondului de Garantare al Asiguraților, lui IIC i-a fost negat accesul la informații importante și relevante referitoare la statusul companiei. În acest blocaj de comunicare neobișnuit, a fost imposibil să stabilim un canal de comunicare eficient cu persoanele responsabile de administrarea și operațiunile companiei”, mai scrie în comunicat.
IIC precizează și că situația companiei se deteriora, „iar cifrele prezentate nouă în faza inițială nu au mai putut fi folosite ca bază pentru redresarea ulterioară a companiei. Ca și consecință, implementarea unui plan de redresare impunea un orizont de timp mult mai mare”
Sursa www.evz.ro

Ultima oră

Comentariul meu