audi recrutează personal pentru angajare din sibiu. ce condiții trebuie să îndeplinești!

fabrica audiNu e deloc o glumă. Constructorul german de automobile, Audi, a postat mai multe anunțuri prin care se dorește recrutarea de personal pentru angajare la uzina din Gyor, în Ungaria.

Audi Hungaria, compania care deţine uzinele din Gyor ale companiei, printre care cea mai mare uzină de motoare a grupului Volkswagen, caută în România ingineri pentru Centrul Experimental de Producţie a Motoarelor din Gyor, unde sunt dezvoltate viitoarele motoare ale grupului Volkswagen, anunta zf.ro.
Audi a publicat un anunţ pe un site de joburi din România faptul că doreşte să recruteze pentru divizia din Ungaria ingineri vorbitori de limba germană din Sibiu, Arad, Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Târgu-Mureş şi Timişoara.
Rolul viitorului inginer este să dezvolte noi tipuri de motoare care să fie produse la Gyor, să coordoneze prototipurile de motoare. De asemenea, inginerul trebuie să realizeze planul tehnologic, să scrie programele necesare şi să ruleze simulările necesare. În ceea ce priveşte venitul, Audi promite un salariu de bază competitiv şi bonusuri în funcţie de performanţe. De asemenea, compania oferă cursuri de training şi cursuri lingvistice pentru pregătire. Sursa: zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu