video foto: alegeri locale sibiu 2016 - declarațiile principalilor candidați la primăriile sibiu și șelimbăr precum și consiliul județean la ieșirea de la urne. a votat și carmen iohannis!

alegeri votPrincipalii candidați la alergerile locale au votat în prima parte a zilei la Sibiu. Toți speră ca sibienii să iasă în număr cât mai mare la urne și să voteze pentru binele lor și al comunității din care fac parte.

Ora de Sibiu vă va ține la curent toată ziua cu evoluția votului și prezența la urne la alegerile locale de duminică 5 iunie. Reporterii Ora de Sibiu au fost prezenți pentru a transmite în direct în sistem live – video declarațiile la ieșirea de la urne a candidaților importanți aflați în cursa electorală la Sibiu.
Președintele PNL Sibiu Raluca Turcan a votat la ora 8.00 la secţia de votare nr. 42, de la Colegiul Naţional Octavian Goga. Candidatul PNL Sibiu pentru președinția Consiliului Județean, Daniela Cîmpean a votat la ora 9.00 la secţia de votare nr. 48, Școala Generală nr. 1, strada Hațegului.
Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, candidat la Consiliul Județean Sibiu, a votat, la ora 9,00, la secția nr. 26, situată în incinta Grupului Școlar ”Henri Coandă” din strada Sevastopol nr. 51.

Candidatul Mișcării Populare la Consiliul Județean, Simona Diana Popa, a votat la ora 9.30, la secția de la Liceul Agricol de pe strada Banatului din Sibiu.

Candidatul PNL la primăria Municipiului Sibiu, Răzvan Pop a votat la ora 10.00 la secţia de votare nr.68, Școala Generală nr. 4, str. Spartacus.

Primarul interimar al Sibiului și totodată principalul candidat al FDGR pentru funcția de edil al capitalei de județ, Astrid Fodor a votat la secția de la Școala nr. 8 de pe strada Lupeni, la ora 10.30.

Candidatul independent Alexandraina Matei a votat la ora 12, la secția de votare de la Școala nr.2, de pe str. Avram Iancu Nr. 13.
Principalul candidat la primăria Șelimbăr, Marius Grecu, a votat la Veștem, la ora 11.00.

Soția președintelui Klaus Iohannis, a voteatla Școala Numărul 4, la ora 12.15.

Candidatul PMP pentru primăria Sibiu, Ioan Gligor, a votat la 12.30 la Facultatea de Inginerie din Sibiu.

Site-ul nostru a transmis în direct votul candidaților menționați mai sus.

Ultima oră

Comentariul meu