transformare dramatică a mamei copilului omorât și fiert în cazan în nordul județului sibiu. oare joacă teatru?

criminal 2Tânăra care și-a ajutat concubinul să tranșeze băiețelul de trei ani, pe care acesta l-a ucis în bătaie și mai apoi l-a fiert într-un cazan cu sodă caustică s-a transformat total. Vecinii acesteia spun că de câteva săptămâni Tunde Otvoş merge foarte des la biserică.

Individa care şi-a fiert băieţelul de trei ani în oala cu sodă caustică, pentru a ascunde crima comisă de concubinul italian, reuşeşte să şocheze din nou. Tunde Otvoş, tânăra din Sibiu care timp de trei ani a ascuns o crimă oribilă, a luat, mai nou, calea bisericii. Vecinii femeii care şi-a transformat băieţelul într-o supă gelatinoasă au dezvăluit că în ultima perioadă, Tunde a început să meargă extrem de des la biserică. „Probabil crede că îşi mai spală din păcate… Nu era o fire religioasă, dar, brusc, a început să meargă la biserică. Există, însă, şi posibilitatea să fie doar teatru, să meargă la biserică pentru a lăsa impresia că suferă”, au mărturisit sursele amintite.
Recent, concubinul lui Tunde Otvoş, Antonio Zaccagna a fost trimis în judecată pentru uciderea fiului lui Tunde. Culmea, în dosarul respectiv Tunde are calitatea de parte vătămată, deşi chiar ea a fiert cadavrul băiatului în sodă caustică. Nu singură, ci împreună cu italianul criminal şi fratele şi sora ei. După cum chiar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu explicau reporterilor SPYNEWS, patru persoane au participat la distrugerea cadavrului băieţelului: Zaccagna, Tunde, fratele şi sora lui Tunde: „În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului”. Sursa: spynews.ro

Ultima oră

Comentariul meu