reacția primarului interimar astrid cora fodor după ce a câștigat procesul cu ani

fodor poza bunaAstrid Fodor a primit cu bucurie vestes că cei de la Curtea de Apel Alba Iulia, au admis contestația făcută de ea împotriva deciziei ANI prin care ea a fost declarată incompatibilă pentru că a deținut simultan funcția de viceprimar și a fost totodată membru în consiliile de administrație ale Gradiniței nr. 37 Sibiu și al Colegiului Național “Samuel von Brukenthal”.

Joi 2 iunie, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația formulată de primarul interimar al municipiului Sibiu, împotriva raportului Agenției Naționale de Integritate care o declara incompatibilă deoarece în perioada 29.09.2012 – 03.07.2014 a deținut simultan funcția de viceprimar și a fost totodată membru în consiliile de administrație ale Gradiniței nr. 37 Sibiu și al Colegiului Național “Samuel von Brukenthal”.
Ambele funcții de membru în consiliile de administrație nu au fost remunerate. În urma acestei decizii, vă trimitem declarația doamnei primar interimar Astrid Fodor  la aflarea sentinței:
”Eram absolut sigură că așa va fi. Am spus de la început că acest conflict de interese nu există, că e vorba de o incoerență legislativă. Eu am respectat legislația în vigoare, așa cum am făcut și fac de altfel întotdeauna. Merită subliniat un detaliu important: poziția de membru în consiliul de administrație al unității de învățământ nu era remunerată. Mă bucur că justiția a decis așa. Am avut încredere în aceasta de la început. Mă bucur și mai mult că instanța s-a pronunțat înainte de alegeri, risipind orice urmă de îndoială cu privire la integritatea persoanei mele, poate spre necazul unora dintre contracandidații mei.”, spune Astrid Fodor, într-un comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu