război în poliție: comisarul toader contestă procesul verbal al agentului răduinea

sandu toaderAmendat de un agent de la Circulație pentru că vorbea la telefon la volan, comisarul șef sibian Sandu Toader a contestat amenda de 125 de lei în instanță. Potrivit adevărul.ro, Sandu Toader susține în contestație că nu folosea telefonul mobil în momentul în care agentul Marian Răduinea,  l-a tras pe dreapta, pe motiv că a fost pus de ”șefu” Narcis Voinea, într-o acțiune pe cadrele MAI.

Comisarul Toader menționează și aspectul neîngrijit pe care l-ar fi avut agentul Marian Răduinea, care era descheiat la cămașă și nu purta chipiu. ”În timp ce doream să intru de pe bulevardul Vasile Milea pe aleea de acces către parcarea din spatele sediului II al IPJ Sibiu am fost blocat efectiv de către o autospecială de poliţie, condusă de către agentul constatator, fapt carea dus la blocarea circulaţiei pe bulevardul Vasile Milea, ca urmare a acestei opriri intempestive. Agentul constatator s-a repezit înspre maşina mea, afirmând ceva în genul ”acum te-am prins, dă-mi actele” fără să-mi aducă la cunoştinţă motivul opririi sau faptul că aş fi săvârşit vreo contravenţie la regimul rutier. Precizez faptul că agentul nu a efectuat o oprire regulamentară, conform Codului rutier şi procedurilor de lucru ale Poliţiei Rutiere, nu s-a prezentat regulamentar, nu era echipat corespunzător (fără chipiu pe cap şi descheiat în totalitate la bluzon), ci acesta s-a rezumat să mă blocheze în trafic pentru a-şi demonstra ”autoritatea” în faţa mea” se spune în plângerea comisarului Sandu Toader, citată de adevărul.ro.

Comisarul Toader crede că ar fi victima unei răzbunări, deoarece l-a verificat de mai multe ori pe agentul care l-a oprit.

VEZI AICI FILMAREA PUBLICATĂ DE AGENTUL MARIAN EDUINEA PE UN GRUP DE FACEBOOK.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu