video – foto scandal în trafic. reacție violentă a unui șofer de autobuz la sibiu!

autobuz scandalImagini video mai puțin obișnuite pentru un oraș ca Sibiul. Un șofer de autobuz a lovit ușor o mașină parcată în stație și apoi s-a dat jos și a trântit ușa autoturismului cu pricina, după ce l-a ”felicitat” pe proprietar că a parcat unde nu trebuia.

Incidentul a avut loc în stația de autobuz de la Piața de pe strada Semaforului în Vasile Aaron. Conform spuselor cititorului care ne-a furnizat imaginile, șoferul de la Tursib ar fi lovit intenționat mașina parcată în stația de autobuz. Acesta a fost extrem de recalcitrant, lucru care se observă și din imaginile video.scandal autobuz 2
Șoferul coboară din autobuzul cu numărul de înmatriculare SB-85-TSB, se îndreaptă spre mașina parcată, deschide ușa, îi transmite câteva vorbe șoferului, după care trântește puternic ușa autoturismului. Șoferul Daciei Logan nu s-a lăsat impresionat de intimidarea șoferului de la Tursib și a coborât și el din mașină ca să discute cu acesta. După câteva minute fiecare și-a văzut de drumul lui. Incidentul s-a petrecut joi în jurul orei 13.00.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sunt calator si sunt nevoit sa merg si eu de multe ori cu autobuzele Tursib.
    Dar sunt mult mai rai si gretosi decat tiristii! Lovesc masini pentru ca au acoperire,vorbesc neincetat la telefon si nu au respect fata de cei din jur.