vicepreședinte pnl sibiu propus pentru excludere din partid

ilie stoicaPrim-vicepreședinte coordonator PNL,Mircea Cazan, a anunțat joi că vicepreședintele PNL Ilie Stoica, va fi exclus din partid pentru că a subminat activitatea filialei din Avrig a acestei formațiuni politice.

”PNL și-a asumat candidați integri, profesioniști și implicați. Echipa PNL Sibiu și-a asumat să respecte cetățeanul prin prezentarea în alegerile locale cu un comportament decent și responsabil.
Forța politică a PNL vine din unitate. Ca urmare, orice membru care nu respectă cetățeanul, care nu respectă criteriile de integritate, NU poate fi membru al echipei PNL”, spune Mircea Cazan. Acesta spune că totul se datorează lui Ikie Stoica, cel care ar fi subminat activitatea filialei Avrig a partidului. În consecință acesta va fi exclus din partid. ”În PNL Avrig s-a creat o tensiune în detrimentul unității echipei și misiunii PNL în interes public. De aceea, echipa de campanie a PNL Sibiu propune pentru excludere pe vicepreședintele Ilie Stoica. Acesta, în mod continuu, a încălcat principiile și criteriile PNL, a subminat unitatea echipei și activitatea ei în slujba cetățenilor din Avrig”, mai spune Cazan.

Ultima oră

Comentariul meu