starea răniților din accidentul grav de pe dn1 de la hula bradului. cinci victime au ajuns la spital!

accident braduIn urma accidentului rutier din această dimineață de pe Hula Bradului, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 5 pacienți, dintre care un bărbat și 4 femei. Bărbatul nu a prezentat probleme deosebite și i s-au recoltat probe pentru determinarea alcoolemiei.

În schimb, cele 4 femei  au necesitat investigații amănunțite, fiind policontuzionate.
O femeie de 57 de ani a fost diagnosticată cu TCC (traumatism cranio cerebral) acut închis, cu pierderea temporară a cunoștinței, multiple fracturi, contuzii pulmonare bilaterale. Pacienta este in momentul de fata conștientă și va rămâne internată.
O pacientă de 50 de ani a fost diagnosticată cu fracturi costale, fractura epifiză distală și contuzii toraco-abdominale și va rămâne internată în cadrul secției de chirurgie .
O altă femeie în vârstă de 44 de ani, a fost diagnosticată tot cu contuzie toraco – abdominală și fracturi iar o  pacientă de 54 de ani cu TCF (traumatism cranio facial), fractura cot și fractură de piramidă nazală și se află la investigații cu Computerul Tomograf. Cel mai probabil si acestea vor necesita internare.

Ultima oră

Comentariul meu