invitație la vernisajul expoziției de artă experimentală ”bucureștii de azi. viziunea artiștilor de mâine”
FOTO arhivă

biblioteca astraBiblioteca Județeană ASTRA în colaborare cu Fundația OUTSIDER ART  vă invită la vernisajul expoziției itinerante a proiectului BUCUREȘTII DE AZI. VIZIUNEA ARTIȘTILOR DE MÂINE de la Sibiu.

Vernisajul va avea loc în Foaierul Bibliotecii Județene, corp B, parter, str. George Barițiu, nr. 5, în data de 10 iunie 2016, ora 13:00, în prezența artistului plastic Laurențiu Dimișcă.
O expoziție de artă în afara normelor itinerată cu scopul de a sensibiliza și inspira viitoare proiecte de salvare a patrimoniului arhitectural românesc  prin abordări inovatoare. 35 de povești despre patrimoniu redate plastic, o călătorie interdisciplinară, la îmbinarea dintre analiză urbană, patrimoniu arhitectural, tehnici de reprezentare plastică și dialog social între generații.
În rolurile principale:
. Laurențiu DIMIȘCĂ – artist plastic Noua Figurație, autor a 30 dintre lucrările prezente în expoziție
. Aida RADU, Alma BENEDEK, Konrad MIHAT, Marius MILEA și Mihaela Cristina ȘOLGA – artiști invitați, Artă Experimentală, autori a 5 dintre lucrările prezente în expoziție
. Arina Bianca RUSU – coordonator proiect
Un demers experimental inspirat de moștenirea noastră culturală deschis publicului în perioada 10 iunie – 19 iunie 2016.

Ultima oră

Comentariul meu