încă doi suspecți reținuți în cazul crimei de pe transfăgărășan. planul diabolic prin care au ucis-o pe profesoara din brașov!

femeie ucisaPolițiștii sibieni au reținut joi după amiază doi bărbați din Zărneșți. Cei doi au fost complici cu nepotul profesoarei din Brașov, găsită moartă pe Transfăgărășan. Toți trei au lovit-o cu brutalitate pe femeie până aceasta a murit. Totul s-a petrecut la Râșnov.

Întorsătură de situație în cazul crimei de pe Transfăgărășan. Profesoara Viorica Boroz, găsită luna trecută decedată pe Transfăgărășan, a murit în chinuri groaznice, după ce a fost bătută crunt de nepotul ei. Acesta a fost ajutat la săvârșirea crimei de doi prieteni, din Zărnești. Cei doi, Orapie Ioan (65 ani) șo Luca Silviu George (23 ani), au fost complici la crimă precum și la punerea în aplicare a planului prin care vroiau să fure de la victimă o sumă de câteva sute de mii de lei.

Atrasă într-o capcană bine pusă la punct
Nepotul împreună cu cei doi au pus la cale un plan să o atragă pe profesoară într-un loc pentru ca apoi să o forțeze să le spună unde au banii. Cu o zi înainte de faptă nepotul cu compliciele de 65 de ani s-au dus la una din locuințele din Bran ale victimei, locuință în care nu stătea nimeni și au pretins că sunt de la Electrica și sub pretextul că vor să o rebranșeze, au obținut de la un vecin numărul de telefon al profesoarei.
Vezi reacţia criminalului profesoarei din Braşov. Ce a spus în faţa jurnaliştilor!
Ucisă la Râșnov
Cel de 65 de ani a sunat-o pe femeie și i-a dat întâlnire a II-a zi în Brașov. La întâlnire a mers cel de al II-lea complice, iar nepotul a stat ascuns în mașină când cei doi s-au întâlnit cu femeia. Aceasta s-a urcat în mașină cu ei, în ideea de a pleca la Bran să îi rebranșeze locuința la rețeaua electrică. Nu au mai luat-o către Bran și au mers spre Râșnov, pe drum forțând-o pe femeie să le spună unde sunt banii. Aceasta nu le-a spus, iar ei au omorât-o în apropiere de Râșnov pe un teren extravilan. După aceea nepotul a dus trupul femeii pe Transfăgărășan, iar complicii s-au dus la domiciliul lor din Zărnești.
Cei doi complici au fost reținuți de polițiștii sibieni pentru omor și vor fi prezentați vineri Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu