video – foto oficial din 1 iunie sibienii au la dispoziție o locație unde se servesc cele mai bune omlete din oraș. poftiți la mic dejun!

omleta spaniolaCu siguranță că v-ați dorit cel puțin odată să mergeți să luați micul dejun într-o locație frumos aranjată, intimă și relaxantă, unde să se servească cel puțin un tip de omletă bine făcută și gustoasă. Ei bine oficial din 1 iunie puteți să serviți șase tipuri de omlete, care mai de care mai gustoase și chiar și un mic dejun franțuzesc sau englezesc, la Ursus Cotton Pub.

Surpriză estivală mai mult decât plăcută pentru clienții de la Ursus Cotton Pub din Sibiu. Fie că vorbim de ce ce obișnuiesc să își bea cafeaua pe o terasă fain aranjată, fie că vorbim de cei ce poposesc jos în Pub pentru serile cu cele mai tari petreceri din oraș, toată lumea poate să servească acum și micul dejun la Cotton.
Asta pentru că de azi, 1 iunie 2016, Ursus Cotton Pub dă drumul la Omletăria special amenajată în locația de pe strada Rațiu. Oamenii au tot testat și au tot făcut probe în ultimele săptămâni, iar de acum aveți la dispoziție șase feluri de omlete delicioase, precum și posibilitatea să serviți un mic dejun franțuzesc din care nu lipsesc delicioasele croissante proaspăt coapte, dar și micul dejun englezesc cu ouă ochiuri, bacon, cârnăciori, iahnie de fasole și castraveți murați.mic dejun englezesc
”Am dorit să venim în întâmpinarea clienților noștri cu o astfel de ofertă. Ne-am gândit că dimineața este bine venit un mic dejun la care clienții să aibă la dispoziție o gamă largă de omlete. În plus este și o oportunitate pentru cei ce au de exemplu întâlniri de afaceri dis de dimineață și doresc să servească și un mic dejun savuros”, spun cei de la Ursus Cotton Pub.mic dejun frantuzesc

Șase omlete apetisante
La Cotton Pub puteți să serviți șase feluri de omlete. Cei de aici aduc clienților o gamă variată din bucătăria spaniolă, germană, italiană, grecească sau românească.
Iată ce tipuri de omlete puteți să serviți:
-omletă simplăomleta simpla-omletă italiană (cu ouă, salam, ceapă, roșii uscate, mozzarella și oregano)omleta italiana-omletă spaniolă (cu cârnați chorizo picanți, ceapă, ciuperci și brânză)omleta spaniola
-omletă germană (cu ouă, wurst, ceapă, sos curry și brânză)omleta germana
-omletă grecească (cu ouă, brânză fetta, ceapă, roșii uscate, măsline și oregano)omleta greceasca
-omletă românească (cu ouă, slănină, cârnați de casă, ceapă, ardei gras și brânză)omleta romaneasca ok
Toate omletele se servesc cu pâine și salată.
Prețurile sunt și ele accesibile, începând de la nouă lei pentru omlete. Trebuie să știți că oferta este valabilă în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8.00 – 11.00. Cum deja ați aflat tot ce era de aflat, mai rămâne să faceți un singur lucru: Poftiți la mic dejun pe teresa sau în Pub la Cotton!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu