topul mârlanilor - reacția deputatului mircea cazan după ce și-a parcat mașina în curtea bisericii evanghelice. ce explicație are!

masina lui cazanDeputatul sibian Mircea Cazan, a explicat de ce mașina sa electrică a fost surprinsă parcată în curtea bisericii Evanghelice. Acesta spune că a adus în vizită acolo și la Liceul Brukenthal, o delegație din Germania.

Fotografia încărcată de un utilizator al site-ului topulmarlanilor.ro, în care se observă mașina deputatului Mircea Cazan, parcată în curtea liceului Brukenthal lângă Biserica Evanghelică, a stârnit deja polemici în spațiul virtual, după ce informația a fost preluată și de Ora de Sibiu.
Deputatul sibian Mircea Cazan, a ținut să ofere o explicație legat de faptul că autoturismul său electric a stat parcat preț de câteva minute într-o zonă în care acest lucru nu este permis. ”Este de datoria mea să explic despre ce e vorba. Eram cu o delegație oficială a Germaniei, cu vicepreședintele Bundestag-ului, cu președintele comisiei IT din Bundestag, venită oficial înt-o vizită oficială la Biserica Evanghelică și la liceul Brukenthal. Eram în delegația oficială venită din Germania. Nu puteam să îi las în cazarma 90 și să îi duc pe jos acolo. . Văd că în fotografie apare doar mașina mea și nu și cea a Consulatului Germaniei.. Vreau însă să știe cititorii de ce am lăsat mașina acolo. Nu îmi stă în fire să parchez în zone nepermise. Am vrut ca oamenii să afle motivul real pentru care autoturismul a fost parcat acolo”, a explicat Mircea Cazan, pentru oradesibiu.ro.

CITEȘTE ȘI: TOPUL MÂRLANILOR – Deputatul Mircea Cazan, cu Tesla în curtea Bisericii Evanghelice din Sibiu!

VEZI DETALII COMPLETE ȘI FOTO PE TOPUL MÂRLANILOR!
Ai surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul http://topulmarlanilor.ro/publica/

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Nu putea să lase mașina la cazarma 90 și să-i ducă pe ăia pe jos, dar putea s-o lase în fața porții, dacă tot a trecut de stâlpul mobil, că 10 metri puteau face pe jos! Concluzie: minte!

  2. chiar esti un mirlan….probabil parcarea a fost cu alta ocazie decat aceasta vizita…altfel era si masina consulatului
    si nu ne spune noua ca minunatii astia din germania veniti in vizita chiar asa nesimitit sunt incat sa nu inteleaga ca este zona pietonala si nu ai ce cauta cu masina