Sibianca de la Pro TV, desființată public. Nicolle Stănese acuzată că se războiește cu fosta soție a actualului iubit și multe alte noi detalii!

nicole 2După ce în mass-media centrală a ”răsuflat” faptul că sibianca Nicolle Stănese a divorțat pentru că se iubește cu un afacerist sibian ce și-a lăsat și el nevasta și copilul, acum vedeta de la Pro TV este acuzată că o șicanează pe fosta soție a actualului iubit și chiar îi copiază gesturile acesteia.

Presa centrală, respectiv Can Can, anunță într-un articol postat zilele trecute că oferă detalii noi despre povestea de dragoste interzisă dintre prezentatoarea Pro TV, Nicolle Stănese și actualul iubit. Se pare că frumoasa sibiancă ce a divorțat la finele anului trecut ca să se implice în noua relație cu Marius, ar fi pornit un adevărat război cu fosta soție a acestuia, Adelina.

Se zvonește că și maşina în care apare prezentatoarea TV este extrem de similară cu cea a fostei soţii a amantului,
Se zvonește că și maşina în care apare prezentatoarea TV este extrem de similară cu cea a fostei soţii a amantului,

Acum fiecare pas și gest al lui Nicolle a fost analizat în amănunt și cei de la Can Can au descoperit lucruri despre care spun ei că sunt extrem de interesante. Mai întâi s-au descoperit comentarii în spațiul on-line, la articole apărute în presă, imediat după ce Nicolle Stănese a fost anunțată ca și prezentatoare a emisiunii ”Bake Off” România.

VEZI ȘI: De ce a divorţat sibianca de la Pro TV. Pentru cine şi-a lăsat Nicolle Stănese fostul soţ!

„Oare pentru cine va face prăjiturele? Pentru amantul Marius?”, „Pentru mine era un exemplu… foarte urât ce a făcut!” „Foarte mulţi sibieni au aflat despre aventura lor şi acum sunt subiect de bârfă în tot oraşul!” „E frumuşel băiatul, însă are o soţie superbă şi mai frumoasă decât vedetuţa asta de Nicolle. Sunt şocată de 2 săptămâni de când am aflat că Nicolle a făcut aşa ceva! Clar vine sfârşitul lumii. Ce oameni!” au fost doar câteva dintre zecile de comentarii făcute la vremea respectivă la adresa sibiencei de la Pro Tv.

Își copiază rivala? Uite pozele!
Cei de la CanCan.ro, au făcut publice mai multe fotografii în care Nicolle Stănese este în ipostaze aproape similare cu cele în care s-a fotografiat Adelina, fosta soție a actualului iubit al vedetei Pro Tv.

nicolle3
Nicolle a început să o „înţepe” pe fosta soţie a lui Marius prin postări în care principala diferenţă între cele două o reprezintă culoarea părului.

VEZI ȘI: Sibianca Nicolle Stănese rupe tăcerea despre divorțul ei. Vedeta Pro Tv vorbește și despre noul bărbat din viața sa!
Cei de la Can Can speculează și mai departe și spun că în cele mai recente fotografii, Nicolle apare într-o maşină despre care se spune că ar fi a iubitului Marius Oprean şi care culmea seamănă foarte mult cu maşina Adelinei. Se zvonește chiar și varianta în care Marius a „consolat-o” pe Nicolle cu un cadou după ce s-a pornit tot acest scandal mediatic. Mai mult se pare că Marius a ”liniștit-o” pe fosta soție cu câteva cadouri generoase la divorț, printre care și un apartament de lux într-un imobil aflat în vecinătatea parcului Sub Arini din Sibiu și cu o sumă de bani extrem de mare, dar și cu un autoturism de lux, ultimul răgnet.

CITEȘTE ȘI: Detalii despre noua relaţie a vedetei Pro Tv, Nicolle Stănese: se iubea cu Marius chiar şi înainte de nunta acestuia cu fosta soție. Cine e aceasta!

Se pare că gestul cadoului unei mașini a deranjat-o pe Nicolle, care a fost împăcată imediat de actualul iubit, acesta dăruindu-i și ei o mașină la fel de scumpă. Sursa foto: Cancan.ro

Ultima oră

Comentariul meu