LIVE VIDEO Dezbatere electorală: Candidatul Marius Grecu vorbește pe față despre viitorul Șelimbărului și actualele probleme. VEZI ÎN DIRECT JOI de la ora 19.00

grecuPrincipalul candidat pentru funcția de primar al celei mai dezvoltate comune a Sibiului, vorbește în direct pe Ora de Sibiu despre programul său electoral, despre prezentul și viitorul Șelimbărului. Joi, 2 iunie 2016, de la 19.00, urmăriți în direct interviul cu Marius Grecu.

Șelimbărul este fără nici un dubiu comuna cea mai dezvoltată din punct de vedere economic din județul Sibiu. Cum campania electorală este pe ultima sută de metri, Ora de Sibiu, va realiza în premieră pentru mass-media locală on-line, un interviu în direct cu principalul candidat la funcția de primar al Șelimbărului, pentru alegerile de duminică, 5 iunie.
Marius Grecu va răspunde întrebărilor noastre precum și celor ale locuitorilor comunei, într-un interviu ce va fi difuzat în direct, joi 2 iunie 2016, de la ora 19.00.
Dacă aveți întrebări pentru actualul primar interimar și totodată candidat independent Marius Grecu, atunci aveti la dispoziție două posibilități. Puteți să le trimiteti pe adresa de email oradesibiu@gmail.com, până joi la ora 17.00 sau să lăsați un comentariu cu întrebările voastre pe Pagina de Facebook Ora de Sibiu. De asemenea puteți trimite întrebări și pe pagina de Facebook oficială a lui Marius Grecu.
În măsura timpului disponibil, cele mai pertinente întrebări vor fi transmise lui Marius Grecu, în cadrul interviului live de joi. Interviul va fi difuzat în direct atât pe oradesibiu.ro, cât și pe Pagina de Facebook Ora de Sibiu. Acesta va fi preluat și pe pagina oficială a candidatului Marius Grecu.
VEZI AICI TRANSMISIA DE PE FACEBOOK, JOI DE LA ORA 19.00
Deci nu uitați. Așteptăm întrebările și sugestiile voastre pe email la oradesibiu@gmail.com sau printr-un comentariu pe Pagina de Facebook Ora de Sibiu.
Urmărește transmisia live și în playerul de mai jos, tot joi de la ora 19.00!

YouTube video

 

*Emisiune realizată de I.I. David Sebastian, pentru Marius Grecu, candidat independent, cod AEP 24160294

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sa se duca dnul Grecu pe jos prin Selimbar sa numere maidanezii….in special in zona Dracula…