cum sărbătorim ziua de 1 iunie la sibiu. super evenimente la centrul aria și în piața mare! recomandări!

copii fericitiZiua de 1 iunie este cu siguranta ziua in care copilul tau trebuie sa fie rasfatat mai mult ca de obicei. Si pentru ca este Ziua Internationala a Copilului, la Sibiu au loc mai multe evenimente dedicate celor mici. Ora de Sibiu va prezinta cateva recomandari despre aceste evenimente.

Centrul ARIA se transformă de 1 iunie în centrul distracţiei pentru cei mici. S-au pregătit pentru ei multe ore de bună dispoziţie, timp în care se pot juca fără ca nimeni să le spună “Nu e voie acolo!”.
Petrecerea începe la ora 9 şi va ţine până la 14. În cele cinci ore copiii vor avea la dispoziţie o grămadă de baloane cu care să se joace, iar jocurile interactive cu siguranţă că le va capta atenţia. Saltelele gonflabile mai mult ca sigur că le va consuma o parte din energie, iar când vor obosi, copiii se pot odihni puţin până când faţa le este pictată. Apoi, transformaţi în vreun personaj, vor vrea să o ia de la capăt.
Parteneri de joacă le vor fi copiilor Minnie, Mickey Mouse si Hello Kitty.aria foto
Cei mici cu siguranţă că sunt convinşi că trebuie să meargă la Aria de 1 iunie, aşa că şi părinţii trebuie să ştie că taxa de participare pentru un copil este de 25 de lei, iar dacă face parte dintr-un grup de minim 15 copii este de 15 lei. Dar, suprirzele nu se opresc aici. La intrare fiecare copil va primi un talon pe care îl va depune într-o urnă, iar la ora 20:00, Mickey Mouse va extrage talonul caştigător. Premiul constă într-un scooter electric Freewheel care va fi oferit din partea Centrului Aria. Mai multe detalii gasiti AICI!

Oferta speciala si la Salina Aria
De ziua intrernațională a copilului, cei de la Centrul Aria au o ofertă mai mult decât generoasă pentru copii. Pachetul de 10 sedinte pentru copiii cu varste intre 2 – 14 ani, la Salina Aria, costă doar 50 de lei.
Salina Aria este singura salina artificiala din Sibiu dotata cu aparat de aerosoli medicali care transforma sarea in microparticule foarte fine, ce patrund pana la nivelul alveolar al cailor respiratorii. copii salina ariaSalina este construita cu caramizi din sare de Himalaya, cristale ce pastreaza componenta marilor preistorice, cuprinzand 84 de minerale care se regasesc si in corpul uman. Salina si Haloterapia sunt indicate in afectiuni ORL, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni dermatologice. Profitati de ocazia de a achizitiona un abonament de 10 zile cu numai 50 lei, doar in data de 1 iunie. Mai multe detalii gasiti aici!

Multe surprize la Teatrul Gong
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 1 iunie, de la ora 18:00, spectacolul „Sarea-n bucate”. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.foto gong
Mihaela Grigoraș și Monica Baldea aduc basmul românesc pe scena Teatrului „Gong”. Reprezentația extraordinară a spectacolului „Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu marchează Ziua Internațională a Copilului și face o incursiune fascinantă în lumea poveștilor de demult. Spectacolul are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Mai multe detalii gasiti AICI!

Distractie si in Piata Mare
Între orele 11 și 17, toți copiii sunt invitați la o zi de distracție în centrul Sibiului. Cei mici se vor putea distra într-un castel gonflabil inspirat din Cartea Junglei. Cei mai sportivi se vor putea întrece pe terenul de fotbal acoperit de o peliculă de apă iar cei mai curajoși pot sări de pe trambulină pe un BagJump imens. Pe tot parcursul zilei copiii se vor putea întrece pe traseul de biciclete ce va fi amenajat în Piața Mare. afis 1 iunieTimpii de concurs vor fi înregistrați individual, pe categorii de vârstă, câștigătorii urmând să fie stabiliți la finalul zilei. Fiecare atracție are anumite limite de vârstă iar pentru BagJump, copiii vor trebui să aibă acordul scris al unui tutore. Și surprizele nu se opresc aici. Mai multe detalii gasiti AICI!

Surprize si la ZOO!
Zoo Sibiu îi primește din această săptămână pe cei mai mici dintre vizitatorii săi cu un loc de joacă, invitându-i într-un nou spațiu amenajat pentru ei în zona lacului II, între adăpostul destinat păsărilor de baltă și viitorul adăpost pentru râși. loc de joaca zoo 2 sibiuLocul de joacă este compus din leagăne, un carusel, un balansoar, un complex de joacă și figurine pe arc, iar pentru pardoseală s-a utilizat scoarță de copac pentru ca micuții să nu se rănească în cazul în care cad.Cu ocazia Zilei Copilului Grădina Zoologică oferă drept cadou intrarea gratuită pentru copii cu vârsta până la 18 ani. Mai multe detalii AICI!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. li se cumpara si o inghetata si o umbrela, in cazul daca o sa ploua o sa manance inghetata sub umbrela