copii fericiti

Centrul ARIA se transformă de 1 iunie în centrul distracţiei pentru cei mici. S-au pregătit pentru ei multe ore de bună dispoziţie, timp în care se pot juca fără ca nimeni să le spună “Nu e voie acolo!”.

Petrecerea începe la ora 9 şi va ţine până la 14. În cele cinci ore copiii vor avea la dispoziţie o grămadă de baloane cu care să se joace, iar jocurile interactive cu siguranţă că le va capta atenţia. Saltelele gonflabile mai mult ca sigur că le va consuma o parte din energie, iar când vor obosi, copiii se pot odihni puţin până când faţa le este pictată. Apoi, transformaţi în vreun personaj, vor vrea să o ia de la capăt.
Parteneri de joacă le vor fi copiilor Minnie, Mickey Mouse si Hello Kitty.
Cei mici cu siguranţă că sunt convinşi că trebuie să meargă la Aria de 1 iunie, aşa că şi părinţii trebuie să ştie că taxa de participare pentru un copil este de 25 de lei, iar dacă face parte dintr-un grup de minim 15 copii este de 15 lei.
Dar, suprirzele nu se opresc aici. La intrare fiecare copil va primi un talon pe care îl va depune într-o urnă, iar la ora 20:00, Mickey Mouse va extrage talonul caştigător. Premiul constă într-un scooter electric Freewheel care va fi oferit din partea Centrului Aria.
CITEȘTE ȘI: Anunț important de la Centrul Aria din Sibiu. Super reducerile la abonamente continuă! Prețurile au intrat ”la apă”!
Dacă vreţi să vă informaţi mai bine despre ce se va întâmpla la Aria de 1 iunie, îi găsiţi pe reprezentanţii centrului şi în Piaţa Mare, la evenimentul organizat de Arena Platoş.
Şi dacă veţi merge de 1 iunie la Aria, întrebaţi de  mega oferta pentru abonamente la salina centrului. Dacă le faceţi celor mici un abonament de 1 iunie, aveţi parte de reduceri. VEZI AICI DETALII DESPRE ACEASTĂ OFERTĂ!

Ultima oră

Comentariul meu