starea actuală a răniților din accidentul de miercuri de pe dn1 de la săliște. o tânără e grav rănită!

accident dn1Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au anunțat joi dimineață noi detalii privind evoluția stării de sănătate a pacienților răniți în accidentul grav avut loc miercuri după amiază pe DN1, în zona Săliște.

În urma accidentului rutier de la Săliște, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 6 pacienți, dintre care 4 bărbați și 2 femei cu vârste între 17 și 47 ani.
În urma investigațiilor medicale efectuate, cinci au rămas internați după cum urmează. Trei pacienți, dintre care doi bărbați și o femeie, în cadrul Secției Clinice Ortopedie cu diverse fracturi și un pacient, bărbat, în cadrul Secției BMF (buco-maxilo-faciala), tot cu fracturi de masiv facial. Starea lor este stabilă.
VEZI AICI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE LA SĂLIȘTE
”Cazul cel mai grav este cel al unei paciente de 17 ani, politraumatizată, diagnosticată cu contuzii pulmonare extinse, contuzii hepatice cu dilacerare, multiple leziuni interne și fracturi.  S-a intervenit chirurgical și în momentul de față pacienta se află în cadrul Secției Clinice Anestezie – Terapie Intensivă, sedată, stabilă, dar în continuare în stare destul de gravă, urmând să fie menținută sub supraveghere și tratament”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu. Când starea va permite se va interveni din nou chirurgical pentru problema ortopedică.

Ultima oră

Comentariul meu