Proiectul Mall-ului de lângă Podul Gării, RETRAS de pe ordinea de zi a Consiliului Local Sibiu

 mall festival sibiuProiectul amenajarii viitorului centru comercial de tip mall, pe spațiul de lângă Podul Gării, nu a mai fost votat de consilierii locali. Primarul interimar Astrid Fodor, l-a retras de pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi.

Inițiatorii acestui proiect trebuiau să aducă un aviz până la ora începerii ședinței de joi, 26 mai 2016, dar cum acesta nu a apărut în mapa consilierilor, proiectul a fost retras. ”Am cerut acestora să prezinte un aviz care lipsea, până joi la ora 13.00. Cum acest aviz nu a fost adus propun retragerea acestui proiect de pe ordinea de zi”, le-a spus Fodor consilierilor prezenți la ședință. Este vorba de un aviz care ar fi trebuit adus de cei de la SC Festival SRL.
În aceste condiții proiectul a fost amânat și va apărea cel mai probabil din nou pe masa consilierilor, la ședința din luna iunie, respectiv în a II-a ședință, a noului Consiliul Local, de după alegerile locale din 5 iunie.
VEZI ȘI: VIDEO – Încep lucrările la Mall-ul de la podul Gării din Sibiu. Un nou Carrefour apare în oraș!
Modificări importante de infrastructură a traficului rutier
Din documentația depusă la primăria Sibiu și care s-a aflat în mapa consilierilor locali, aflăm că viitorul centru comercial va avea acces auto și pietonal din străzile Calea Gușteriței, strada Lector, strada Fabricii și strada Socului. Pentru fluidizarea traficului în zonă, cei de la SC Festival SRL, vor amenaja pe propria cheltuială un sens giratoriu la intersecția străzilor Hermann Oberth cu Fabricii. Dezvoltatorul se mai angajează și ca cel puțin 11 la sută din suprafața arealului viitorului Mall să fie ocupată de spații verzi și la fiecare copac tăiat să planteze în loc cel puțin alți trei.
CITIȚI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST PROIECT, AICI. foto: sibianulonline.ro

Ultima oră

Comentariul meu