foto - viiturile blochează un drum principal pe valea oltului. debitul apei crește în zona unde oltul a ieșit din matcă!

inundatii valea oltuluiValea Oltului este în pericol de a fi complet blocată pentru traficul auto. Vorbim nu numai de DN7 în zona Câinenii Mici, dar și de DN7D, acolo unde circulația este întreruptă la Câineni din cauza viiturilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe DN7D este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localității Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localitățile Boișoara și Titești se realizează din DN7, prin localitatea Racovița, pe drumurile județene DJ703M și DJ703P.

VEZI ȘI: FOTO – VIDEO: VALEA OLTULUI INUNDATĂ de ape! Este în pericol de închidere totală!
În același județ, circulația rutieră pe Valea Oltului se desfășoară îngreunat în zona localității Câinenii Mici, la km 237+200 de metri (foto). Întrucât râul Olt a ieșit din matcă, pe carosabil a ajuns o cantitate importantă de apă. Amintim că în acest loc, din cauza unor lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe DN7 pe un drum lateral.

Ultima oră

Comentariul meu