detalii despre noua relaţie a vedetei pro tv, nicolle stănese: se iubea cu marius chiar şi înainte de nunta acestuia cu fosta soție. cine e aceasta!

adelina_si_marius_nuntaNicolle Stănese a început de câteva zile să posteze pe pagina ei de Facebook poze cu noua dragoste. La început faţa îi era ascunsă, ca mai apoi, încet încet, să îi fie dezvăluită identitatea. O dată ce s-a aflat cine este noul ei iubit, au început că curgă şi detaliile despre divorţul sibiencei, dar şi despre bărbatul din viaţa ei.

Acesta se numeşte Marius Oprean şi este un întreprinzător local. Dacă mariajul lui Nicolle s-a destrămat după ce aceasta l-a cunoscut pe Marius, se pare că cel al tânărului a fost sortit eşecului încă de la început.
La momentul în care s-a căsătorit cu Adelina, fosta lui soţie, el se afla deja într-o relaţie cu Nicolle. Ba mai mult, avea şi el un băieţel, la acel moment, în vârstă de un an.nicolle

VEZI ȘI: De ce a divorţat sibianca de la Pro TV. Pentru cine şi-a lăsat Nicolle Stănese fostul soţ!
„Adelina şi Marius au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care la scurt timp a venit pe lume fiul lor, Albert Nicolas. Imediat după naştere au apărut problemele şi deşi relaţia era pe marginea prăpastiei, cei doi s-au căsătorit când băieţelul lor avea un an. Nunta se pare că a fost mai mult de dragul copilului, căci Marius era încă de pe atunci într-o relaţie cu Nicolle. Lucrurile au început să se strice între Adelina şi Marius şi prin vară ea a fost sunată de cineva care i-a povestit că soţul ei este într-o relaţie de mai mult timp cu Nicolle. Pus în faţa faptului împlinit, el nu a recunoscut nimic, dar în noiembrie, după două luni de chin, el şi-a invitat soţia la notar, să divorţeze. S-au separat, au custodie comună asupra copilului şi sunt în relaţii cordiale, doar că Adelina a trecut prin clipe cumplite. Acum ea s-a mutat din Sibiu ca să nu-i ma vadă împreună, prin oraş. Nicolle îi conduce maşina Adelinei şi are grijă ca ea să vadă cât de fericită este cu fostul ei soţ”, au povestit pentru Click! surse din apropierea noului cuplu.adelina sotie marius

Cine este fosta soție a actualului iubit al lui Stănese. Cadou la divorț de la Marius!
Adelina, fosta soţie a lui Marius este make up artist şi pe contul ei de Facebook a postat că acum trăieşte în Bucureşti. Ar fi plecat din Sibiu tocmai pentru a nu-i mai vedea pe cei doi împreună. Asta deşi în urma divorţului Marius i-a cumpărat Adelinei un apartament extrem de scump într-un bloc aflat în imediata apropiere a parcului din oraş, deci o zonă bună.adelina si copilul

VEZI ȘI: Sibianca Nicolle Stănese rupe tăcerea despre divorțul ei. Vedeta Pro Tv vorbește și despre noul bărbat din viața sa!
Nici lui Mihai Cioltea, fostul soţ al lui Nicolle, nu i-a picat bine toată situaţia.adelina 2
„Mihai era mai mult plecat, iar anul trecut el se afla în Rusia, când ea se vedea liniştită cu amantul. Făcea naveta Moscova-Sibiu şi pleca duminica, iar vinerea se întorcea acasă. Având timp la dispoziţie din belşug, Nicolle şi-a putut vede în paralel de idila cu Marius. A fost foarte greu şi pentru Mihai. El şi Nicolle vorbesc după divorţul din noiembrie lucruri strict legate de fiica lor Ana Victoria”, au povestit surse din apropierea prezentatoareipentru Click!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu