alergătorii la semimaraton sunt așteptați la cortul polisano, pentru revigorare si controlul tensiunii

semimaratonsibiu_cornelmoșneag-1Grupul Polisano și Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de echipamente sportive din lume, susțin proiectul “Apă pentru sănătate”, inițiat de Fundația Polisano, la Semimaratonul Sibiu, ce va avea loc pe data de 28 mai.

În cortul instalat aproape de linia de finish, alergătorii vor primi apă cu electroliți și batoane energizante din partea Decathlon, săruri de rehidratare, tablete de magneziu + B6 și Ginseng Royal Gelly din partea Polisano Pharmaceuticals, iar o echipă medicală a Clinicii Polisano le va măsura tensiunea și glicemia. Totodată, primii 25 de participanți care vor ajunge la linia de final vor primi câte un premiu din partea Polisano Pharmaceuticals.
Aproape 80 de angajați ai grupului Polisano vor lua startul la semimaratonul din 28 mai pentru proiectul care va aduce apă potabilă în satul Cornățel. Cei care doresc să îi susțină o pot face și după cursă, până la data de 1 iulie, aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.
Până acum, proiectul Fundației Polisano a strâns aproape 26.000 de lei din suma propusă de 45.000 lei, prin efortul a aproximativ 250 de alergători care s-au înscris pentru această cauză.
Fundația Polisano își propune, prin proiectul ”Apă pentru sănătate”, instalarea în Cornățel a unei stații de filtrare a apei cu o capacitate de 4.500 l/oră, la care să aibă acces fiecare gospodărie şi instituţie din sat. Costul de achiziție al acestei stații este de 15.000 euro. Printre susținătorii acestei inițiative se numără Clubul Francez de Afaceri din Sibiu, Lyons Club Millenium și Asociația de Prietenie Ille et Vilaine.

Ultima oră

Comentariul meu