sibianca nicolle stănese rupe tăcerea despre divorțul ei. vedeta pro tv vorbește și despre noul bărbat din viața sa!

nicolle 3După ce pe contul său de Facebook au apărut mai multe fotografii în care vedeta de la emisiunea “Bake Off” difuzată de Pro Tv este în brațele unui tânăr, care nu este nici decum cel cu care are o fetiță, Nicolle Stănese vorbește despre despărțirea de fostul soț, Mihai Cioltea. Sibianca a vorbit într-un interviu din presa centrală despre fosta căsnicie și actuala poveste de iubire în care este angrenată.

După ce o parte din presa centrală a făcut speculații legate de faptul că vedeta Pro Tv, Nicolle Stănese ar fi divorțat după ce a căzut ”cu tronc” unui afacerist local din Sibiu, aceasta a vorbit într-un interviu acordat celor de la Click.ro despre problemele și schimbările din viața personală.
Nicolle a dezvăluit că din noiembrie 2015 nu mai poartă numele de Cioltea, după ce a divorțat la capătul a trei ani de mariaj, de deja fostul soț Mihai Cioltea. Separarea celor doi s-a făcut în secret, iar actualmente sibianca în vârstă de 25 de ani este deja angrenată înt-o altă relație, cu afaceristul sibian Marius Oprean, cel care și el a divorțat de soția sa, Adelina, aproape în aceeiași perioadă.
Cei doi formează deja un cuplu, iar relația a devenit publică odată cu publicarea unor fotografii cu cei doi în relații intime, pe pagina de Facebook a vedetei de la Pro Tv. Nicolle a povestit celor de la Click că ea și cu fostul soț împart custodia fiicei lor, și că ea și Mihai au o relație ”decentă şi benefică pentru Ana-Victoria”.nicolle

Relație ”bună” cu fostul soț
Nicolle recunoaște că ea și actualul partener s-au cunoscut în momentul în care ambii erau implicați în alte relații sentimentale și că ultimele luni înainte de divorț nu au fost chiar ușoare pentru cei doi.
”Separarea de Mihai s-a făcut exact aşa cum e firesc să se întâmple lucrurile între doi oameni maturi, care au împreună un copil, ce trebuie menajat de situaţii care nu au voie să îl afecteze. (..) Deciziile care m-au dus în locul în care sunt azi le-am luat după multă vreme în care toate lucrurile care s-au întâmplat mi-au demonstrat că sunt pe drumul ce îmi face bine sufletului, ce mă duce spre linişte şi bine, iar dacă eu sunt bine, puiul meu este bine. Această din urmă este o concluzie, la care am ajuns după multă vreme în care mi-am dat voie să joc în filmul meu, nu doar să fiu spectator. (..) Suntem doi părinţi care îşi iubesc enorm copilul şi care fac toate lucrurile pentru binele lui. Relaţia noastră este decentă şi benefică pentru Ana-Victoria. Custodia este comună”, a declarat Stănese celor de la Click.
VEZI ȘI: De ce a divorţat sibianca de la Pro TV. Pentru cine şi-a lăsat Nicolle Stănese fostul soţ!
Noul iubit? Unul care ”mă iubește”!
Nicolle nu se consideră ca fiind doar ea vinovată de faptul că ea a divorțat sau că actualul ei iubit a ales să divorțeze și să se implice într-o relație despre care spune că merge într-o direcție bună. nicolle 2”Nu am stricat nici măcar familia mea, cu atât mai puţin a altuia. Oamenii greşesc în doi, nu e niciodată vină unuia singur, deşi, din păcate, vina e greu să ţi-o asumi şi, de aici, intervin acuzele. Sunt doar un om care a încheiat o familie ce nu avea viitor, într-o relaţie de iubire acum alături de omul care îmi întregeşte tot. (..) Marius este omul în braţele căruia îmi găsesc liniştea, omul care mă iubeşte şi atât, în ochii căruia îmi văd următorii copilaşi şi lângă care sunt eu. Este un om bun, responsabil, plin. Marius este partea mea mai bună. (..) Relaţia noastră merge încotro e firesc să meargă doi oameni care se ţin de mâna” a mai spus aceasta. Citește tot interviul cu Nicolle Stănese, AICI. sursa foto: Facebook Nicolle Stănese

Ultima oră

Comentariul meu