trei proxeneți prinși de jandarmi la târgul obor. ofereau o minoră pentru servicii sexuale!

prostituateTrei bărbați cu vârste de 24, 27 și 34 de ani, au fost surprinși de jandarmii sibieni în momentul în care ofereau pentru relații sexuale o tânără de 17 ani șoferilor din trafic, în zona târgului Obor din Sibiu.

Trei bărbați care aduceau din Mediaş o persoană de sex feminin pentru a întreţine relaţii sexuale cu persoanele aflate în trafic, au fost prinși de un echipaj de ordine și siguranță publică de la Jandarmeria Sibiu.
În data de 23 mai în jurul orei 12:30, în zona târgului Obor din Sibiu, un echipaj de Jandarmerie a depistat 3 bărbați cu vârste de 24, 27 și 34 de ani, care aduceau din Mediaş o persoană de sex feminin în vârstă de 17 ani, pentru a întreţine relaţii sexuale cu persoanele aflate în trafic în acea zonă.
”Din verificările efectuate jandarmii au stabilit că sumele obţinute de aceasta îi erau luate sub diferite motive. Toți trei sunt originari din municipiul Mediaș și după ce au fost conduși la sediul Jandarmeriei, pe numele acestora au fost întocmite acte de constatare, persoanele fiind susceptibile de comiterea faptei de proxenetism, prevăzută de art. 213 din Codul Penal. Dosarul cauzei a fost înaintat organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sibiu.
De la începutul anului 2016, jandarmii sibieni au mai aplicat în 12 situații sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6000 lei (500 lei fiecare), pentru fapta prevăzută de art. 2, pct. 6 din Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice : „atragerea de persoane, … săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale…”.

Ultima oră

Comentariul meu