românca devenită eroină în italia. toată lumea o laudă pentru fapta ei!

mestre spitalO româncă ce locuiește în Jesolo (Italia) a devenit extrem de populară în Peninsulă după ce a salvat de la moarte un bătrân pe care aceasta îl îngrijea. Fapta s-a ptrecut în urmă cu două luni, dar abia acum a devenit publică.

O îngrijitoare româncă de 34 de ani a devenit eroina în localitatea Jesolo din Italia după ce l-a salvat de la moarte pe bătrânul de care avea grijă, anunta stireazilei.ro.
Faptele s-au petrecut în noaptea dintre 25 şi 26 martie la Jesolo, cunoscută localitate balneară din provincia Venezia. Femeia, o româncă de 34 de ani, s-a trezit şi a simţit un miros puternic în locuinţă. A deschis larg ferestrele şi l-a salvat pe bătrânul de 80 de ani, informează gazetaromaneasca.com
După ce a simţit un miros puternic de gaz în casă, s-a precipitat către centrala termică utilizată pentru instalaţia de încălzire. Apoi s-a dus în dormitorul bătrânului pe care-l îngrijeşte, observând primele semne de stare de rău.
A anunţat salvarea. La sosirea paramedicilor din Jesolo cele două persoanedemonstrau semne evidente de intoxicare cu monoxid de carbon. Citește toată povestea pe Stirea Zilei!

Ultima oră

Comentariul meu