Poftiti la "Doi pe un balansoar". Spectacol garantat la Centrul Aria!

Teatrul mic Sibiu, în colaborare cu Centrul Aria vă invită miercuri, 25 mai la ora 19:00 la spectacolul “Doi pe un balansoar”.

image

Spectacolul transpune o poveste de iubire dintre un EL și o EA, care își unesc experiențele de viață într-un carusel al iubirii moderne în care se împletesc, inevitabil… neîncrederea, răbdarea, divorțul, promisiunile, adulterul și alte ingrediente ale relațiilor din ziua de azi.
„În premieră pentru Sibiu, am inițiat acest proiect susținut de Centrul Sportiv Aria prin care dorim să oferim spectatorilor șansa de a se bucura și pe timpul verii de spectacole de teatru inedite, care să îi ajute să uite pentru un timp de problemele cotidiene, să iasă din peisajul  monoton al vieții de zi cu zi.
Mulțumim spectatorilor pentru prezență și pentru atmosfera creată în cadrul spectacolelor “Teatrului Estival”, ne bucurăm că ne-ati fost alături într-un număr atât de mare și vă așteptăm in fiecare zi de miercuri pentru a crea împreună momente pline de culoare și emoții”, spun cei de la Teatrul Mic.

Ultima oră

Comentariul meu