bucurie pentru cei mici - jazz pentru copii la teatrul „gong” din sibiu

mihai-iordacheTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu și Fundația Sibiu Jazz Festival prezintă duminică, 29 mai, ora 18:00, primul concert din seria „Jazz for Kids”. Intrarea este gratuită.

„Jazz for Kids” propune o serie de spectacole de jazz adresate atât copiilor, cât și părinților. Ineditul acestui proiect constă în latura educațională a concertelor, artiștii invitați interacționând cu spectatorii pentru o mai bună înțelegere a jazz-ului. Muzica, armoniile și ritmul se vor transforma în povești, personaje sau ghicitori cu ajutorul cărora artiștii vor traduce, pe înțelesul micilor spectatori, limbajul bogat al muzicii de jazz. Primul concert din această serie se va desfășura pe lucrări compuse de cunoscutul muzician Mihai Iordache (saxofon, djemebe), ce va urca pe scenă alături de Adi Stoenescu (clape), Dan Mitrofan (chitară) și Tavi Scurtu (baterie).
„Pentru noi a fost o bucurie să devenim parteneri în acest proiect al Sibiu Jazz Festival. Credem cu tărie în acest tip de evenimente nu doar pentru contribuția decisivă la formarea noului public, dar și pentru că muzica poate fi un factor critic în performanța școlară a unui copil.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.
Acest proiect este prezentat în cadrul Sibiu Jazz Festival și realizat cu sprijinul jazz.ro. Intrarea publicului la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile.

Ultima oră

Comentariul meu