week-end generos în evenimente la sibiu. super concerte și distracție pentru toată lumea!

john trendDin nou, la final de săptămână, vremea nu se arată prea prietenoasă. Dar nu e nicio problemă, pentru că evenimentele pregătite pentru acest week-end o să alunge norii şi fac loc distracţiei.

Ca de obicei, cea mai tare distracţie are loc în Ursus Cotton Pub. Vineri seara unul din cei mai în vogă și apreciați DJ din România vine aici pentru o seară memorabilă. Rezidentul de la Epic Timișoara și Casa Ponton baraj Văliug, John Trend, promite un show cum numai el știe să facă, desigur în cel mai tare pub din Sibiu. Evident că nu trebuie să ratezi evenimentul, aşa că citeşte aici detalii şi rezervă-ţi repede o masă. Distracţia continuă şi sâmbătă, aşa că după mega concertul de vineri odihneşte-te, ca să ai forţe proaspete pentru încă o super noapte de dans!

Muzica live de la Imperium te va aduce cu siguranţă în Pub. Vineri seara dela ora 22 începe Acoustic Session-One for the Road. Intrarea este liberă. Acoustic Band te vor încânta sâmbătă seara, tot de la ora 22 şi tot în cel mai tare Pub din oraş. Ca să savurezi muzica la maxim rezervă-ţi şi un loc la 0369 454 690.

Vineri începe Cupa Municipiului la minifotbal. Se va desfăşura până în 25 mai, pe Stadionul Municipal. Vezi detalii aici.

Simpozionul Național „Actualitatea Cercului Literar de la Sibiu” începe vineri şi va continua şi sâmbătă. Evenimentul se ţine la Teatrul Gong, iar detalii poţi citi aici.

Finala EUROPAfest are loc vineri la Sala Thalia. De la ora 19 vor începe concertele ale căror program îl poţi vedea aici.

Spectacolul Faust dupa Goethe se reia vinerea aceasta. Se va juca la Baza SC Construcții SA de la ora 19. La aceeaşi oră va începe şi reprezentaţia de sâmbătă. Informaţii aici.

Sâmbătă dimineaţa de la ora 10 şi 12 Teatrul Gong se va umple de copiii care vor merge la Atelierul de Meşterilit. Va începela ora 10, iar detalii ai aici.

Tot la Teatrul Gong, dar de la ora 18, va începe piesa “Povestea celor trei purceluşi…care sunt patru”. Acelaşi spectacol se va juca şi duminică de la ora 11. Despre piesă aici.

Parcul Sub Arini va vui în cele două zile libere, pentru că sâmbătăla ora 10 va începe Festivalul Familiei. Despre ce s-a pregătit citeşte aici.

Cupa 1 Iunie de Karate Kyokushin Open se va desfăşura sâmbătă şi duminică de la ora 12 la Sala Transilvania.

Oldies Pub îi găzduieşte sâmbătă pe cei de la Bosquito. Vor concerta începând cu ora 19:30. Despre cum poţi participa şi tu, citeşte aici.

Noaptea de 21 mai este Noaptea Muzeelor.Programul Muzeului în Aer Liber şi al locaţiilor CNM Astra citeşte-l aici, iar pe cel de la Casa Teutsch aici.

Duminică seara de la ora 19 se va juca la Teatrul Radu Stanca piesa “Platonov” după A.P.Cehov. Informaţii aici.

Dacă însă, pe lângă toate aceste evenimente vrei să vezi un film bun, intră aici si consultă programul de la Cinema Arta.

Ultima oră

Comentariul meu