video - super show-ul de vineri noapte cu dj john trend la ursus cotton pub. a fost fabulos!

john fotoCel mai important eveniment al weekendului în cluburile și pub-urile sibiene este fără discuții la Ursus Cotton Pub. DJ-ul rezident de la Epic Society Timișoara și Ponton Casa Baraj Văliug, mixează aici, iar Ora de Sibiu, a transmis în direct de la fața locului.

Vă spuneam la începutul acestei săptămâni că iubitorii muzicii de club de calitate trebuie să își facă rezervări din timp pentru vineri seară la Ursus Cotton Pub. Asta pentru că aici vine să mixeze unul din cei mai în vogă DJ din România, John Trend. Omul care a făcut ca iubitorii de muzică deep house să vibreze când aud de Casa Ponton Baraj sau Epic-ul din Timișoara, promite un super show. Puțină lume știe însă că John Trend este sibian get beget și a pus muzică la începuturile carierei sale în mai multe locații din Sibiu.
Actualmente John stă în Timișoara și este rezidentul celui mai tare club din oraș. Vineri seară se întoarce acasă la Sibiu și promite că va face ceea ce el deja face cu succes de mulți ani: o seară ”dată dracului” pentru cei de vin în Ursus Cotton Pub pe 20 mai, de la ora 22.00.

Ora de Sibiu va transmite în direct în sistem live video după miezul nopții, super show-ul de la Ursus Cotton Pub. Astfel cei care nu vor putea ajunge în locație, au posibilitatea să îl vadă la lucru pe John Trend. Pentru rezervări în Cotton Pub, sunați la 0752 268 866.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DIN URSUS COTTON PUB
https://youtu.be/Sm_PdkBVaNI

Ultima oră

Comentariul meu